Despre noi

Motto: Investim in viitorul tau!

Consultanţă pentru finanţare a apărut ca o nevoie de a susţine iniţiativele publice şi private în accesarea diferitelor fonduri pentru dezvoltarea proiectelor în România. Suntem o echipă tânără din Cluj, cu expertiză în accesarea diferitelor proiecte de finantare. România are până în prezent cel mai mic grad de absorbție a fondurilor UE alocate pentru dezvoltarea și susținerea economiei naționale. Ne dorim ca prin consultanța pe care o oferim mediului de afaceri din România să reușim să creștem rata de absorție a fondurilor nerambursabile și să contribuim la creșterea nivelului de trai la nivel de țară. Avem încredere că și în România se poate și profităm de oportunitățile pe care le avem în prezent pentru a construi un viitor mai bun.

Echipa noastra de specialisti va asigura succesul proiectelor prin calitate in produse si servicii, idei inovatoare si proiecte sustenabile.

Valorile care ne ghidează munca sunt:

  • - Respectul față de client și încrederea
  • - Orientare către mediul de afaceri
  • - Perseverență și răbdare
  • - Perfecționarea continuă

De ce să alegi o firmă de consultanță pentru accesarea fondurilor europene?

Pentru a beneficia de finanțare un proiect trebuie să respecte cerințele din regulamentul european privind fondurile nerambursabile și cerințele din cadrul programului operațional în care se încadrează propunerea de proiect. Când nu ai destule resurse umane și nici cunoștințele necesare pentru dezvoltarea unui proiect în vederea obținerii de fonduri toată procedura se complică
Etapele unui proces de finanțare pot fi parcurse cu ajutorul resurselor interne, dar în practică de cele mai multe ori eforturile sunt prea mari și rezultatele nu sunt cele visate. Mecanismul de accesare a fondurilor este incalcit, birocratic si nu lipsesc capcanele. Informatiile sunt confuze, timpul necesar parcurgerii lor este mare și aproape întotdeuna e nevoie de clarificări din partea unor persoane specializate. Consultanta in Finantare va poate îndruma spre oportunitățile de finanțare disponibile și spre cea mai potrivită soluție pentru afacerea dvs.

Va oferim:

  • - Analiza oportunitatilor de finantare in functie de necesitate
  • - Consultanta si idei pentru finantare
  • - Suport in elaborarea dosarului pentru finantare
  • - Planificare strategica pe proiect
  • - Asistenta tehnica in implementare